Giriş

...HOŞ GELDİNİZ... Siteye Giriş Herkese iyi bloglar dilerim... İyi günler

12 Eylül 2013 Perşembe

Sony, PS Vita TV'yi Tanıttı

Taşınabilir konsulu PS Vita'yı yenileyen Sony, dijital medya alıcısı PS Vita TV'yi tanıttı. İnternet üzerinden multimedya içerikleri oynatabilen cihaz PS Vita oyunlarını da TV'ye taşıyor.

10/09/2013 09:30
Taşınabilir oyun konsolu PS Vita’yı yenileyen SonyPS Vita TV adındayeni bir ürün daha tanıttı. Mini cihazPSP ve PS Vita oyunlarınıtelevizyon ekranına taşıdığı gibi, internet üzerinden multimedyaoynatımına da olanak sağlıyor.
Apple TV’ye benzer özelliklere sahip PS Vita, hem küçük boyutları hem de sunduğu özellikler bakımından oldukça dikkat çekici bir ürün. 6 x 10 cmboyutlarındaki cihaz, yanında DualShock Pro 3 oyun kolu ile birlikte satışa sunuluyor.
HuluSony Music ve Video Unlimited gibi isteğe bağlı video ve müzikservislerin içeriklerine kolayca ulaşılabilen cihazPS4 için de TV’ye uzaktan bağlantı olanağı sunuyor.
HDMI çıkışına sahip cihazda EthernetUSB 3.0 ve PS Vita kart girişleri yer alıyor. 8 GB hafıza kartı ve DualShock Pro 3 ile birlikte 150 dolara satılacak ürün 14 Eylül’de Japonya’da piyasaya sürülecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder