Giriş

...HOŞ GELDİNİZ... Siteye Giriş Herkese iyi bloglar dilerim... İyi günler

16 Temmuz 2012 Pazartesi

En Çok Radyasyon Yayan Telefon Modelleri

En çok satış yapan markaların, son yıllardaki ve günümüzdeki modelleri arasından en çok radyasyon yayan modellerini belirledik. Bakalım hangi telefon ne kadar radyasyon yayıyor?

14/07/2012 23:55
Artık telefon aldığımızda konuşma kalitesine bile bakmıyoruz. Hep teknk özellikler, ekran büyüklüğü gibi kriterler bizim için önem kazanmış durumda. Bir de işin sağlık boyutunu unutuyoruz. Bütün bir gün yanımızdan ayırmadığımız akıllı telefonlar acaba ne kadar radyasyon yayıyor?
Okurlarımız için en yeni ve en doğru teknoloji haberlerini paylaşıyoruz. En yeni çıkan telefonları sizlerle beraber inceliyoruz fakat belki de en önemli unsurlardan biri olan SAR değerlerini atlıyoruz.
Türkiye'de hala pek çok kullanıcı telefonunu yatarken yastığının altına ya da kafasının yanına koyuyor. Bütün gece yanınızda radyasyon yayan bir cihaz tutuyorsunuz. Hem de en önemli yer olan beyninizin yanında. ShiftDelete.Net bünyesinde zamanında bu tarz konular paylaşılmış. Eski modellerin bulunduğu geçmiş tarihteki içeriklerden birincisine, ikincisine ve üçüncüsüne buradan ulaşabilirsiniz. Bunların yanında en az radyasyon içeren akıllı telefonları listelediğimiz 2010 tarihli içeriğe de buradan ulaşabilirsiniz.
Artık En Çok Radyasyon Yayan Telefonlar -4 yazımıza yani bu konudaki dördüncü içeriğimize başlayalım. Güncel olarak piyasada bulunan akıllı telefonlardaki radyasyon durumları nelermiş? İkinci sayfamızda SAR değeri ve radyasyon ile iligli ön bilgilerle yazımıza başlıyoruz. Daha sonra firmaların modellerine bakacağız.
Konu İçeriği:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder