Giriş

...HOŞ GELDİNİZ... Siteye Giriş Herkese iyi bloglar dilerim... İyi günler

11 Haziran 2012 Pazartesi

Dünya'nın En Hafif ve En İnce Ultrabook'u

Lenovo ultrabook segmentine kurumsal ürünü ThinkPad ile de giriş yapıyor. Üstelik özel karbon fiber kullanılarak üretilen ThinkPad X1 Carbon, dünyada şimdiye kadar üretilmiş 14 inç en ince, hafif ve dayanıklı Ultrabook.

Otomotiv sektöründe de tercih edilen karbon fiber malzeme kullanılarak üretilen Lenovo ThinkPad X1 Carbon, sadece 1.36 kg ağırlığıyla bugüne kadar üretilmiş en hafif 14 inç Ultrabook.

ThinkPad X1 Carbon, kurumsal dizüstü bilgisayar olmasının dışında  yüksek performansı ve şıklığıyla da rakiplerine göre yarışa bir adım önde başladı. İş hayatında da dizüstü bilgisayarın şıklığına önem verenler için eşsiz ThinkPad kalitesinden ödün vermeden üretilen bu model, ayrıca karbon malzemesi sayesinde, dünyanın en hafif ve aynı zamanda dayanıklı hafif ultrabook’u olmayı da başarıyor.

İş hayatında daha şık ve mobil olmayı vaad eden Lenovo ThinkPad X1 Carbon’u rakiplerinden ayıran özellikler bunlarla da sınırlı değil. Intel’in multimedya ve grafik konularına daha çok odaklanan, 3’üncü nesil Core işlemcisi Ivy Bridge teknolojisinin yer aldığı X1 Carbon, yüksek performansıyla da öne çıkıyor.

1600×900 piksel ekran çözünürlüğüyle pazara sunulan bu yeni ultrabook’ta bulunan yerleşik 3G özelliğiyle kullanıcılar, diledikleri her zaman ve her yerden internete rahatça bağlanabiliyor.

Lenovo’nun “Rapid Charge” teknolojisi sayesinde pil ömrü de kullanıcılar için sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü bu teknoloji sayesinde cihazın pili sadece 30 dakikalık şarj sonucunda yüzde 80 doluluğa ulaşıyor. X1 Carbon’un diğer özellikleri arasında, arkadan aydınlatmalı klavye, çok parlak, yüksek çözünürlüklü ekran, Dolby Sinema Sistemi ve parmak izi okuyucusu göze çarpıyor. ThinkPad ürünlerinde alışık olduğumuz tüm askeri testlerden geçen model, dayanıklılık direncini de bu testlerde kanıtlama şansına sahip oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder