Giriş

...HOŞ GELDİNİZ... Siteye Giriş Herkese iyi bloglar dilerim... İyi günler

11 Haziran 2012 Pazartesi

EA Sports: FIFA Serisi Yeni Nesile Hazır

Konami'nin yeni nesil konsollarla ilgili yaptığı açıklamaların ardından EA Sports kanadından da agresif açıklamalar geldi. Görünüşe göre firma yeni nesil konsolları dört gözle bekliyor.

11/06/2012 11:30
EA Sports'un yeni nesil konsollarla ilgili açıklamaları Konami'ye bir cevap niteliği taşıyor aslında. Çünkü Konami geçtiğimiz hafta yeni nesil konsollar için her şeylerinin hazır olduğunu ve Kojima'nın Fox Engine'i kullanılarak daha önce görülmemiş bir futbol deneyimi sunulacağını belirtmişti.
Özellikle 6. nesilden 7. nesile geçişte büyük sıkıntılar yaşayan Konami'nin aynı hataya tekrar düşmek istememesi bu konuda çalışmalarının erken başlamasına neden olmuş gibi görünüyor.
İşte bu açıklamaların ardından EA Sports kanadından da yanıt gecikmedi. Firmanın başındaki isim Andrew Wilson, yeni nesil konsollar için harıl harıl çalıştıklarını ve en az Konami kadar yeni nesil konsollara hazır olduklarını belirtmiş.
Wilson sözlerine, "Yeni yani 8. nesil konsollarda hazırlayacağımız oyunlar için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Şu anda tüm dünyada en çok oynanan futbol oyunu olduğumuzun ve bu yüzden insanların bizden büyük beklentilerinin olduğunun farkındayız." cümleleriyle devam etmiş.
Wilson yeni nesil konsollarda yer alacak FIFA serisinin şu ankinden çok daha iyi görüneceğini ama zaten çok iyi olan grafiklerin yalnızca gerçekliğe biraz daha yaklaşacağını söyleyerek sözlerini noktalamış.
Bakalım FIFA - PES kapışması daha ne kadar sürecek? Bunu ancak zaman gösterecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder