Giriş

...HOŞ GELDİNİZ... Siteye Giriş Herkese iyi bloglar dilerim... İyi günler

15 Haziran 2012 Cuma

İşte Youtube'nin Yeni Tasarımı

Sanal dünyanın vazgeçilmez adreslerinden olan ve Mayıs ayında 7. yaşını kutlayan gözde platform YouTube çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Android işletim sistemli akıllı telefonlar için mobil yazılımını güncelleyen yetkililer, diğer yandan online video düzenleme aracını yenileyerek daha dinamik ve kolay kullanılabilir hale getirmişti.

http://teknolojinews.com/resimler/haberler/2012/06/15/5194_5.jpg

Şimdi ise tasarım üzerinde yoğunlaşan ekibin çalışmaları nihayet ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz kış mevsiminden itibaren yeni YouTube üzerinde çalışan mühendisler -belli bir gruba- tasarımı kullanıma açtı.

Buna göre sosyal entegrasyon ve kanallara ağırlık verilen yeni dizaynın sol bölümdeki menüsünde üyesi olduğunuz kanallar mevcut. Sağ sütunda önerilen videolar bulunurken ana akış ekranında ise izlediğiniz kanallardan derlenen rastgele bir sıralama söz konusu.

http://teknolojinews.com/resimler/haberler/2012/06/15/5194_3.jpg

Kullanıcıların seçtikleri kanallardaki popüler videoların yanı sıra her saniye eklenen yeni içeriklerden de haberdar olmasını isteyen yönetim, bunun için kanalları bir adım öne çıkartmış.

Genel yapı itibariyle çok büyük bir değişikliğin olmadığı site son güncellemeyle birlikte bir adım daha Google Plus'a benzemiş. Şimdilik sınırlı sayıda internet kullanıcısına yansıtılan yeni tasarımın kısa süre içerisinde herkes için kullanıma açılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder