Giriş

...HOŞ GELDİNİZ... Siteye Giriş Herkese iyi bloglar dilerim... İyi günler

11 Haziran 2012 Pazartesi

Facebook Messenger

Facebook Messenger
Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook , arkadaşlarınızla anlık konuşmasına olanak sağlayan Facebook Messenger programını resmen yayına sundu.Daha önce internete hakkında bilgiler sızan program sadece arkadaşlarınızla anlık iletişim sağlamanıza olanak sağlamıyor.
Program sayesinde size gelen mesajları ve bildirimlerinizi görebiliyor , arkadaşlarınızın son yaptıkları aktiviteler hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.Tahmin edebileceğiniz gibi program yeni çıktığı için size fazla özellik sağlamıyor gibi gözükebilir ancak , bu küçük program sizi bir çok uğraştan kurtaracaktır.
Facebook Messenger programını açtığınızda en üstte bildirimlerinizi , mesajlarınızı ve arkadaşlık isteklerinizi görebileceğiniz Facebook'un üç klasik simgesi sizi karşılıyor.Bunun altında ise arkadaşlarınızın son yaptığı aktiviteleri gösteren bir bölüm bulunuyor.Bu alanın altında ise online olan arkadaşlarınızı göreceğiniz bir liste bulunuyor.
Kısaca programın özellikleri;
  • Herhangi bir yerden facebook.com adresine girmenize gerek kalmadan bilgisayarınızdan arkadaşlarınızla iletişim kurmanızı sağlar.
  • Herhangi bir bildirim veya mesaj aldığınızda bundan kolaylıkla haberdar olabilirsiniz.
  • Sürekli güncellenen haber bandı sayesinde son olup bitenleri takip edebilirsiniz.
Programı indirmek isteyen arkadaşlar programı facebook.com üzerinden indirmeye özen göstermeliler , aksi halde bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımlar dolabilir.
Programı facebook.com üzerinden indirmek isteyen arkadaşlar aşağıda ki tıklayarak , programın resmi indirme sitesine ulaşabilirler.
"www.facebook.com/about/messenger"
Programla ilgili bir ön yargı oluşturmak isteyen arkadaşlar aşağıda ki yazılardan faydalanabilirler.
Facebook Messenger
VN:F [1.9.17_1161]

Facebook Messenger, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder